Dakkapel

Het is van groot belang om in een dakkapel kozijnen met ramen te plaatsen. Het grote voordeel hiervan is uiteraard de grote lichtinval die je in de ruimte kunt realiseren. Daarnaast biedt een dakkapel met ramen de mogelijkheid om de ruimte goed te ventileren.

Wat kost een kozijn in een dakkapel?

De kosten voor een los kozijn zijn niet zo heel erg duur; de kosten hiervoor liggen rond de €90 euro. Het plaatsen en het raam zelf zijn de aspecten die een kozijn in een dakkapel zo duur maken. Een los raam kost tussen de €250 euro en € 750 euro, afhankelijk van het type glas en de grootte van het raam. Inclusief plaatsingskosten komt daar nog eens zo een €300 euro bovenop.

De kosten voor een kozijn zijn dus behoorlijk fors te noemen. Je kunt de kosten enigszins proberen te drukken door bij diverse leveranciers offertes op te vragen en zo de concurrentie tussen de bedrijven in jouw voordeel proberen te gebruiken.

Hoe vind je een goede glaszetter?

Je hebt een specialist nodig om de ramen te laten plaatsen. Natuurlijk wil je hier wel enigszins kwaliteit hebben, je wilt immers voorkomen dat het kozijn lekkages gaat vertonen of op een andere wijze achteraf blijkt dat het kozijn op een ondeskundige wijze is geplaatst.

Zo’n goede glaszetter vind je vaak het beste door in je naaste omgeving na te vragen of iemand ervaring heeft met een bepaald bedrijf. Misschien heb je zelfs wel een glaszetter in je kennissenkring! Mocht deze manier van zoeken geen resultaat bieden, dan kun je op www.isolatieglaswijzer.nl zoeken naar een glaszetter. Houd hierbij wel rekening met de reviews om er zo achter te komen of een glaszetter echt goed is in zijn vak. Er zijn veel beunhazen op de markt aanwezig, waardoor voorzichtigheid geboden is. Houd er ook rekening mee dat bepaalde reviews oneerlijk en door de glaszetter zelf geschreven kunnen zijn.

Bekijk ook:
Dakkapel
Isolatie beglazing